El Conservatori acull l'espectacle «L'enciclopèdia baixeta de la nit»

Redacció
04 de febrer del 2015
Actualitzat el 05 de febrer a les 23:06h
El xou musical L'enciclopèdia de la nit arriba al Conservatori aquest dissabte.
El xou musical L'enciclopèdia de la nit arriba al Conservatori aquest dissabte. | Foto promocional.

El xou musical L'enciclopèdia de la nit arriba al Conservatori aquest dissabte. Foto: Foto promocional.


La programació per a públic familiar organitzada per Imagina't torna aquest dissabte, 7 de febrer, amb amb l'espectacle "L'enciclopèdia baixeta de la nit", a càrrec de la companyia 2princesesbarbudes, que es va estrenar a la darrera edició de la Fira Mediterrània 2014. Serà al teatre Conservatori, a dos quarts de sis de la tarda. 

Es tracta d'un espectacle musical per a tota la família amb tocs de clown, teatre d'objectes i poesia visual amb cançons cent per cent barbudes que parlen de les bèsties nocturnes, de les lliçons d'astronomia del Professor Alexandre Bonanit, dels itineraris dels angelets i els ratolins que s'emporten les dents, de la senyoreta Son i dels estris imprescindibles per passar una bona nit.

Somnis, tauletes de nit, endevinalles, llumets, observacions telescòpiques, sabatilles, got d'aigua i fins i tot una fanfàrria romanesa serviran per a la presentació de l'enciclopèdia.

Les barbudes segueixen amb els instruments de joguina de sempre i amb l'ajuda del Gripau Barbamec. En aquesta ocasió, però, s'amplien les sonoritats i s'enriqueixen els arranjaments: nous instruments i ritmes moderns, antics, tropicals i de l'est.

Les entrades dels espectacles d'Imagina't costen 8 euros (6 amb el carnet d'Imagina't) i es poden comprar a les taquilles del teatre Kursaal, per telèfon (938723636) i Internet (www.kursaal.cat). També es poden adquirir una hora abans de la representació a les taquilles del Conservatori.