Just Sociats, subcampió del món de raquetes de neu

El bagenc només ha estat superat pel canadenc Maxime Leboeuf a 500 metres de meta

Redacció
01 de febrer del 2015
Actualitzat a les 17:35h
Laia Andreu, Just Sociats i Rosa Valls, medalles al Quebec.
Laia Andreu, Just Sociats i Rosa Valls, medalles al Quebec.

L'atleta de l'Avinent Manresa i component de la selecció catalana de muntanya Just Sociats s'ha proclamat aquest dissabte subcampió del món de raquetes de neu, en la prova que s'ha disputat aquest dissabte al Quebec. 

Sobre un recorregut de 10 quilòmetres que suposaven 4 voltes a un circuit de 2,5 quilòmetres pels carrers de Quebec City, la cursa ha estat prou entretinguda amb una primera part en que el francès Sthephane Ricard -favorit al títol- ha imposat un fort ritme. Sociats sempre s'ha mantingut a l'expectativa per tal de veure com s'anava desenvolupant la prova. Ha estat en la tercera volta quan Sociats ha marxat sol, fins que a falta de 500 metres ha estat superat pel canadenc Maxime Leboeuf.
 
Lebouf s'ha imposat amb un temps de 46'40"55. Divuit segons més tard, ha entrat Sociats amb 46'58"98. La tercera posició del podi ha estat per un company de selecció de Leboeuf, Joel Bourgeois amb 47'10"10, mentre que quart ha entrat qui era favorit a priori, el francès Sthephane Ricard amb 48'48"51. 

Amb aquest subcampionat del món, Sociats suma un nou excel·lent resultat internacional al seu ja dilatat palmarés esportiu.