El Grup de Diàleg Interreligiós participa en un projecte de la UAB

El projecte universitari versa sobre la intel·ligència espiritual

Redacció
31 de gener del 2015
Actualitzat a les 19:28h
Jordi Majà, del Centre Budista Kagyu Samye Dzong i Aleix Vilalta, de la UAB.
Jordi Majà, del Centre Budista Kagyu Samye Dzong i Aleix Vilalta, de la UAB. | GDI

Jordi Majà, del Centre Budista Kagyu Samye Dzong i Aleix Vilalta, de la UAB. Foto: GDI


Aquest dissabte, el Grup de Diàleg Interreligiós de Manresa ha coordinat al Centre Budista Kagyu Samye Dzong de Manresa la realització d'un test sobre la intel·ligència espiritual que està desenvolupant el Departament de Psicologia Bàsica, Evolutiva i de l'Educació de la UAB. Els responsables del projecte són Antoni Castelló i Aleix Vilalta.

El test, que és pioner al món, ja l'han realitzat arreu de Catalunya més de 300 persones de diferents tradicions espirituals i es troba en fase d'ampliació del mostratge. Quan es redactin els resultats, hauran de passar el procés de validació per part de la comunitat científica abans de la seva publicació.

L'objectiu del test es posar al servei d'escoles i empreses una eina que proporcioni un perfil psicològic de les persones que inclogui la intel·ligència espiritual.

Jordi Majà, responsable del Centre Budista Kagyu Samye Dzong, ha afirmat que "és molt positiu que des de l'àmbit universitari es treballi l'aspecte espiritual des d'una visió científica". Des del Grup de Diàleg Interreligiós no descarten més col·laboracions amb la UAB.