Navàs informa de la revisió del Catàleg de Masies i de Patrimoni

Es farà el proper dimarts al vespre a la Biblioteca

Redacció
30 de gener del 2015
Actualitzat a les 19:11h
El govern municipal de Navàs ha convocat per aquest dimarts 3 de febrer, a la biblioteca, dues reunions que són d'interès per a les persones que tenen propietats al municipi de Navàs. A les 7 de la tarda el Pla especial de Patrimoni i a 1/4 de 9 el Catàleg Masies.

Protecció del patrimoni arquitectònic, arqueològic, urbanístic i paisatgístic
El Pla especial que estudiarà el patrimoni de Navàs i en catalogarà aquells béns que per les seves qualitats (arquitectòniques, culturals, arqueològiques, històriques, paisatgístiques, natural, etc) tinguin interès, es començarà a redactar aquest mes de febrer. El treball inicial, és primordialment treball de camp i de recerca on s'identificaran aquells béns d'interès local que una vegada recollits en document se'n farà la seva anàlisi individual i detallada.

L'objecte d'aquest Pla especial és la protecció, la conservació, l'acreixement, la investigació, la difusió i el foment del patrimoni cultural navassenc de tots aquells béns que mereixen una protecció i una defensa especial, de manera que puguin ésser gaudits pels navassencs i es puguin trametre en les millors condicions a les generacions futures.

Catàleg de Maises
L'Ajuntament de Navàs obre un període per fer la revisió del Catàleg de Masies al Municipi de Navàs. És per això que ha preparat una sessió informativa per al dia 3 de febrer a les 8 del vespre, amb l'objectiu d'explicar als propietaris de masies què està sotmès a revisió i el funcionament del procés.