La deixalleria mòbil duplica la seva presència a Súria

I torna a la plaça de Sant Joan

Redacció
30 de gener del 2015
Actualitzat a les 12:24h
La deixalleria mòbil duplicarà enguany la seva presència a Súria per tal de facilitar encara més l'ús d'aquest servei impulsat pel Consorci del Bages per a la Gestió de Residus, en el qual participa l'Ajuntament. L'Ajuntament també ha posat en marxa la tercera edició de la campanya de descomptes comercials als usuaris de les deixalleries municipal i mòbil, amb la col·laboració de Súria Punt Comercial i de la Diputació de Barcelona.

Des de començaments d'any, la deixalleria mòbil visita Súria els primers i tercers dissabtes no festius de cada mes a la plaça de Sant Joan (de 8.30 a 10.00 h), i els segons i quarts dimecres lectius del curs escolar al costat de les escoles Francesc Macià i Fedac (de 16.15 a 17.15 h).

D'aquesta manera, la deixalleria mòbil recupera la seva ubicació tradicional de la plaça de Sant Joan sense deixar de tenir presència als centres escolars per tal d'apropar la recollida selectiva als alumnes i a les seves famílies.

La deixalleria mòbil recull residus de mida petita que no es poden llençar als contenidors fixes de recollida selectiva, com ferralla i electrodomèstics de petit format, bateries, cables elèctrics, ampolles de cava, bombetes de baix consum, fluorescents, oli vegetal, piles, radiografies, roba, tòners, coles i dissolvents, pintures i vernissos, esprais, càpsules de cafè, CD i DVD.

Pel que fa a la campanya de descomptes comercials, el seu funcionament serà el mateix que en les dues edicions anteriors. En funció del volum i tipus de residus aportants, els usuaris de les deixalleries municipal i mòbil obtindran punts per rebre vals de descompte que podran ser utilitzats als comerços adherits a la Unió de Botiguers.
Arxivat a