Nou persones relacionades amb la Sala Ciutat, a l'adéu definitiu

Aquest dissabte se celebra al teatre Conservatori el segon dels actes d'homenatge a l'equipament que ha de ser enderrocat

Redacció
23 de gener del 2015
Actualitzat a les 18:53h
Aquest dissabte és farà el segon dels actes de comiat a la Sala Ciutat que serà enderrocada en les properes setmanes. L'acte començarà a 2/4 de 6 al Teatre Conservatori. A dalt de l'escenari hi haurà nou persones vinculades amb la sala Ciutat que aniran comentant diferents temes: la construcció de la sala, la inauguració, les projeccions de cinema, les representacions teatrals, els concerts, les Innocentades, Cine Club, Rialles, Tabola, Imagina't... El presentador de l'acte serà el Joan Barbé.

Abans de cada intervenció es projectaran imatges de fotografies i cartells d'actes realitzats a la sala Ciutat al llarg dels seus prop de 50 anys de vida. A la fila 7 del teatre Conservatori hi haurà uns 20 testimonis que explicaran records, anècdotes, sentiments... en relació a cadascun dels temes tractats. A l'entrada de l'acte els assistents rebran una butlleta on podran escriure els comentaris que vulguin sobre la sala Ciutat.

Amb aquests dos actes la Comissió organitzadora formada per persones de diverses entitats culturals de la ciutat, ha volgut retre un homenatge a la sala i a les persones que hi han intervingut al llarg de tots aquests anys, des de les que en van pagar la construcció, els que hi van treballar, els que hi van actuar i les que en van ser espectadors.

Entre els participants a l'acte d'aquest dissabte hi haurà Josep Pintó que va ser el constructor, Salvadors Vicens que va ser conserge projeccionista de la sala, Jaume Puig que va ser coordinador de Rialles durant mes de 15 anys, Ramon Fontdevila de Tabola, Pere Vicens, actor de la majoria de les Innocentades que s'hi van representar, Rosa de Miguel que va ser coordinadora de Imagina't i Josep M. Oliva espectador de molts dels concerts que s'hi van presentar...