Kursaal i FUB intercanvien l'ús de la sala gran per formació

Valentí Martínez i Jordi Basomba durant la signatura del conveni.
Valentí Martínez i Jordi Basomba durant la signatura del conveni. | FUB
Redacció
19 de gener del 2015
Actualitzat a les 11:16h

La Fundació Universitària del Bages i Manresana d'Equipaments Escènics, encarregada de la gestió, entre d'altres, del Teatre Kursaal de Manresa, han signat un conveni de col·laboració. L'acord estableix que la institució universitària utilitzarà, com ha fet en els darrers anys, la sala gran del teatre per a la realització dels actes de graduació dels titulats universitaris. Alhora, permetrà a la FUB utilitzar puntualment tant aquesta mateixa sala com la sala petita per a la realització d'altres activitats de la universitat. 

D'altra banda, Manresana d'Equipaments Escènics aprofitarà el Servei d'Idiomes de la FUB, tant amb cursos específics per al seu equip professional o bé oferint-los la possibilitat d'incorporar-se a l'oferta formativa que s'imparteix durant el curs. 

La signatura de l'acord ha anat a càrrec del director general de la FUB, Valentí Martínez, i del gerent de Manresana d'Equipaments Escènics, Jordi Basomba.

L'acord constitueix un pas endavant en les relacions entre el Teatre Kursaal i la institució universitària. Unes relacions que fins ara s'han concretat en l'ús dels espais escènics del teatre per part de la FUB, la difusió de la programació d'espectacles entre la comunitat universitària i la incorporació de vuit alumnes universitaris que fan de voluntaris culturals al teatre.