Onze monologuistes per ajudar la Cristina

Monistrol de Montserrat acull aquest dissabte la Nit dels monòlegs en suport a aquesta nena de 6 anys que pateix la síndrome d'Angelman

Redacció
15 de gener del 2015
Actualitzat el 17 de gener a les 14:46h
La Cristina Farreras té 6 anys i pateix la síndrome d'Angelman.
La Cristina Farreras té 6 anys i pateix la síndrome d'Angelman. | Arxiu familiar

La Cristina Farreras té 6 anys i pateix la síndrome d'Angelman. Foto: Arxiu familiar


Aquest dissabte a les 10 del vespre, la sala art i esplai de Monistrol de Montserrat acull la Nit de monòlegs per la Cristina. És una la solidària a benefici de la Cristina, la nena de 6 anys de Monistrol amb síndrome d'Angelman. Tots els beneficis es destinaran íntegrament a les teràpies de la Cristina.

La iniciativa de l'esdeveniment ha estat liderada per Vanessa Vargas 'la Canija', monistrolenca i alumne de stand up comedy i amb la col·laboració de la societat cultural Art i esplai. 

Participaran un total 11 monologuites, dues noies i nou nois: Jaume Rios, Òscar Sánchez, Ito Monólogos, Angel Salazar, Javi Sancho, Joan Natzari, La Canija, Adrián Ridao, Charlie Pee, Ivan Robles i Marc Urpí, dels quals destaca Javier Sancho, a qui la Canija defineix com la Madonna de la nit, i que ha assolit el seu èxit com a partener de Santi Millan (Santi Millan live), i amb la seva participació al programa 'Sinverguenzas' d'Antena3-Neox. També és la humorista més jove que ha trepitjat la Sala Pepe Rubianes del club Capitol.

Les entrades anticipades a un preu de 5€ es poden reservar per mail [email protected] o comprar a: + I +, Ferreteria Cifec de Monistrol, la Fleca Alavedra i L'Estanc.