Les exposicions fotogràfiques prenen protagonisme a Manresa

El Casal de les Escodines i el centre cívic Selves i Carner acolliran tres projectes fotogràfics durant el mes de gener

Redacció
12 de gener del 2015
Actualitzat a les 12:41h
Fins el 30 de gener el vestíbul del Casal de les Escodines acollirà una doble exposició de 30 fotografies que reflecteixen dues temàtiques diferents. Una versa sobre "La dona treballadora a la Xina", signada per Santi Bajona, i l'altra és obra de Carlos Pulido i retrata "Les Festes de Sant Joan a Ciutadella". Ambdós autors aporten 15 imatges cadascun cedides per Foto Art Manresa, que té la seu social al mateix equipament municipal.  La mostra es podrà visitar de dilluns a divendres de deu a dues del migdia i de quatre a nou del vespre.

El Transtorn de l'Espectre Autista, en imatges
Paral·lelament s'exposarà al Centre Cívic Selves i Carner el projecte fotogràfic d'Abel Vilches "A través de l'ànima" organitzat pel Centre de Recursos en Trastorn de l'Espectre Autista de la Catalunya Central. "A través de l'Ànima" és el resultat d'una sèrie de visites de l'autor, dissabte rere dissabte, al Centre de Recursos en TEA de Manresa per captar amb la seva càmera l'essència del treball del centre, els resultats en forma de mirades, rialles i abraçades dels nens amb autisme.

Aquest treball pretén mostrar el Trastorn de l'Espectre Autista (T.E.A) des de l'ànima d'un conjunt de nens i sense tòpics, amb la mirada neta i demostrant que l'autisme no crea una diferència sinó una forma diferent de mirar el món.  L'exposició es podrà visitar de dilluns a divendres de quatre a nou del vespre.