Mig miler de persones participen a la primera Fira del Montserratí

Redacció
08 de gener del 2015
Actualitzat a les 16:53h
Una de les parades a la Fira del Montserratí.
Una de les parades a la Fira del Montserratí. | Catpress

Una de les parades a la Fira del Montserratí. Foto: Catpress


La Fira del Montserratí ha debutat aquest diumenge amb la participació d'unes 500 persones al nucli de Sant Cristòfol de Castellbell i el Vilar. La fira va comptar amb una vintena de parades amb productes d'alimentació, artesania i tèxtil i empreses de serveis del territori, que a part d'oferir els seus productes van programar nombroses activitats paral·leles amb encert.

Més atractius
El públic infantil va tenir un paper destacat a la fira. Els infants van ser protagonistes amb l'actuació del Cor Infantil La Formiga de Castellbell i el Vilar. A més, es va programar el concert del grup de folk d'Aquí i d'allà i es va presentar el llibre Herbes a la carta. Receptes de cuina silvestre de les autores Montserrat Enrich i Elisenda Carballido. El dinar montserratí va comptar amb una quarantena de comensals. A més, la fira va estrenar la senyalització del Camí de Sant Cristòfol i Montserrat que uneix el nucli urbà de Castellbell amb Sant Cristòfol i que els visitants van poder fer a peu en una mitja hora.

Balanç positiu
Els organitzadors de la fira valoren positivament el certamen. La fira ha estat una iniciativa de l'Ajuntament de Castellbell i el Vilar, del portal montserratí.cat i de l'Associació Recreativa i Cultural de Sant Cristòfol i ha comptat amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, Kstellbell Jove i els Voluntaris de Protecció Civil de Castellbell i el Vilar.