«Apostem per un cinema rabiosament viu, diferent i compromès»

CineClub presenta la cartellera de films que projectarà des del gener fins el març

Redacció
08 de gener del 2015
Actualitzat a les 12:05h
Autors consagrats com Pawe Pawlikowski, Nuri Bilge o els germans Dardenne i cineastes emergents que estan a la cresta de l'onada, com ho són Xavier Dolan, Alain Guiraudie o Carlos Vermutens seran uns quants dels protagonistes que tindran lloc dins la programació que ha proporcionat Cineclub Manresa per aquest primer trimestre del 2015. 

El documental tindrà un protagonisme destacable. Es podran veure alguns dels films d'aquest gènere més prestigiosos del 2014 com "The Act of Killing" o "La sal de la tierra", així com també un bon grapat de mostres rodades a casa nostra:  "This is the Unfinished Story of The Missing Leech", "Sobre la marxa" i, l'anomenat "Ciutat morta", que, com afirmen els membres de l'entitat "és un dels cops de puny més contundents que hem pogut rebre en els últims anys des d'una pantalla". 

Els de Cineclub també donaran a conèixer una visió gamberra i delirant de la crisi amb el film "La chica del 14 de julio" i projectaran una estrena ("Interior. Família") que, declaren, "ens fa una il·lusió especial perquè suposa el bateig cinematogràfic engrescador i desassossegant dels joves cineastes Gerard Quinto, Esteve Soler i David Torras, estretament lligats a la història recent de la nostra entitat".
 

Programació Cineclub primer trimestre 2015.