El patge reial comença a rebre les cartes dels nens per als Reis d'Orient

Des d'aquest mateix dissabte i fins el 30 de desembre. i de l'1 al 4 de gener, serà cada tarda a la plaça Major

Pere Fontanals
27 de desembre del 2014
Actualitzat el 29 de desembre a les 9:57h
El patge reial arribant a la Plaça Major amb un Hispano Suiza.
El patge reial arribant a la Plaça Major amb un Hispano Suiza. | Pere Fontanals

El patge reial arribant a la Plaça Major amb un Hispano Suiza. Foto: Pere Fontanals


El patge reial ja rep les cartes als Reis d'Orient dels nens de Manresa al porxo de l'Ajuntament de Manresa des d'aquesta tarda de dissabte. Un luxós i clàssic Hispano Suiza ha portat el patge i els ajudants des del Baixador dels Ferrocarrils Catalans del carrer Primer de Maig fins a la plaça Major. Un cop arribat al seu tro, el regidor de Cultura Joan Calmet ha lliurat una carta de l'Ajuntament en que ha demanat feina per a tothom i poder atendre les necessitats de la població.

Durant el trajecte, gent de teatre, abanderats i grallers han acompanyat al patge pel Passeig fins a Crist Rei, pel carrer Guimerà, Plaça Sant Domènec, Born i C/ Sant Miquel, entre l'expectació de la mainada, que ja a la plaça Major han començat a fer les tradicionals llargues cues per lliurar els seus desitjos de cara al 6 de gener.

Des d'aquest mateix dissabte i fins el 30 de desembre. i de l'1 al 4 de gener el patge serà cada tarda a la plaça Major per rebre les cartes que els nens i nenes escriuen als Reis d'Orient. A més a més del 2 al 4 de gener hi haurà dos emissaris més per evitar cues.