El Servei d'Acompanyament en el Dol farà un concert de luxe

per Redacció, 25 de desembre de 2014 a les 21:52 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 25 de desembre de 2014 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Carles Perarnau, Mercè Rosich i Isabel Sanceledonio. Foto: SAD


El passat dimarts Servei d'Acompanyament en el Dol de la Catalunya Central va presentar al Kursaal el IV Concert Benèfic que se celebrarà el proper 3 de gener a 2/4 de 10 del vespre al Teatre Conservatori de Manresa. En el concert hi prendran part Anna Roig i l'Ombre de Ton Chien, Cris Juanico, Andreu Rifé, Raydibaum, Albert Solà i Santi i Mariona 'Duet'.


A la roda de premsa hi va assistir la regidora Mercè Rosich, que va lloar el servei a les persones que realitza l'entitat, acompanyant-les davant de la pèrdua d'una persona estimada; la presidenta i el coordinador del Servei d'Acompanyament en el dol, Isabel Sanceledonio i Carles Perarnau, que van fer agrair la col·laboració altruista dels artistes que participaran en el concert recolzant l'entitat que fa 15 anys que existeix.

Els membres de l'entitat van recordar que gràcies al concert, l'entitat pot seguir prestant serveis d'atenció al dol durant l'any, establint setmanalment dos grups terapèutics d'atenció al dol, una atenció telefònica tots els dies de l'any i una pedagogia del dol i del viure i el morir per la societat en general, a través de conferències que es fan a entitats específiques i a la població en general.

Es va destacar també que l'entitat és cada cop més reconeguda a nivell social pel servei que presta i que cada cop té més derivacions dels metges dels centres d'assistència primària i dels treballadors socials. Aquest any ha estat reconeguda com a entitat d'utilitat pública pel departament d'entitats jurídiques de la Generalitat de Catalunya.

Tot plegat, va ser una crida per sensibilitzar a la població d'un servei que tothom pot utilitzar en algun moment de la seva vides, i convidar a les persones a passar una bona estona, tot col·laborant per permetre que el Servei d'Acompanyament en el Dol de la Catalunya Central, pugui seguir atenent setmanalment una quarantena de persones.


Les entrades anticipades es poden adquirir a la taquilla del Kursaal per 12 euros, i el preu el mateix dia del concert serà de 14 euros. Qui no pugui assistir-hi, pot col·laborar igualment a través de la Fila Zero fent un ingrés al número de compte 2100 0017 59 0111213928.

 

Participació