La Coral Escriny cantarà «A Ceremony of Carols» al Concert de Nadal

Redacció
23 de desembre del 2014
Actualitzat el 26 de desembre a les 18:57h
La Coral Escriny cantarà al Concert de Nadal de Santpedor.
La Coral Escriny cantarà al Concert de Nadal de Santpedor. | Coral Escriny

La Coral Escriny de Santpedor, dirigida per Marc Reguant, enllesteix aquests dies els darrers assajos de l'obra 'A Ceremony of Carols' de Benjamin Britten que estrenarà al concert que tradicionalment ofereix el dia de Nadal, en aquesta ocasió acompanyada per l'arpista Esther Piñol Grífols.

Escrita pel compositor, director i pianista Benjamin Britten (1913-1976), compositor de referència de la música anglesa, 'A Ceremony of Carols' va ser composta l'any 1942 per a cor de veus blanques a tres veus, solista i arpa.

Es tracta d'una obra escrita per al temps de Nadal d'11 moviments, la majoria dels quals parteixen dels textos de The English Galaxy of Shorter Poems, en anglès medieval, però també altres textos en anglès i en llatí. La versió SATB per a cor mixt va ser feta l'any 1955 per Julius Harrison.

Esther Piñol és la primera arpista graduada en aquest instrument a l'Escola Superior de Música de Catalunya. Ha sigut membre de les orquestres juvenils més importants de Catalunya i Espanya i ha actuat a les millors sales i auditoris del país i als millors festivals, destacant el Festival de Música de Santander, el Festival Young EuroClassic de Berlin, entre d'altres. També va ser academista de la Mahler Chamber Orchestra.


Es pot escoltar el 'A Ceremony of Carols' de la Coral Escriny els dies 25 de desembre a les 22 hores i 18 de gener a les 19 hores a l'Auditori del Convent de Santpedor. 

Ja s'han posat a la venda les entrades anticipades al preu de 7 euros a les llibreries L'Horitzó i Timbaler de Santpedor.
Arxivat a