Els contes a l'Anella Verda tanquen temporada a la Font de Neptú

La narració de contes ha anat a càrrec de Mon Mas

Contes a les fonts de l'Anella Verda.
Contes a les fonts de l'Anella Verda. | Meandre
Redacció
22 de desembre del 2014
Actualitzat a les 17:14h

Sota un sol i una llum d'hivern d'agrair, nens i pares han gaudit del primer diumenge d'hivern amb la narració de contes de Mon Mas sota la font de Neptú i dels arcs del Pont Nou. Aquesta ha estat la última narració del cicle de contes a les fonts de l'Anella Verda d'aquest any organitzat per Meandre i patrocinat pel celler l'Oller del Mas.

Amb aquesta narració, Meandre tanca el conjunt d'activitats que tenen com objectiu la promoció de l'ús social dels entorns naturals de la ciutat. Es volen aportar així moments d'oci i cultura popular Kilòmetre 0 a diferents àmbits de l'entorn natural i indirectament conscienciar a la població de la necessitat de  conservar i potenciar el seu entorn natural.

El parc fluvial del Cardener és un d'aquests indrets: El recorregut circular del riu tot travessant el Pont Nou i el camí del riu Cardener i Llobregat són cada vegada més preuats i utilitzats per públic de tota mena. 

Aquest diumenge, la narració s'ha fet simultània amb l'activitat que ha portat a terme Mbici que ha consistit amb una pedalada pel camí del riu i en la qual s'han fet paleses les deficiències actuals d'aquest corriol en quan a adequació i seguretat. Així, la construcció de una senzilla passera a la llera del riu Cardener per superar el torrent del Poal en el punt on desemboca, solucionaria la connectivitat del camí del riu entre Manresa i Sant Joan.

Aprofitant les festes nadalenques Meandre inicia la campanya de "Carta als reis" demanant al Consistori diferents actuacions per adequar diferents punts problemàtics dels Itineraris de l'Anella Verda de la ciutat i aprofita per desitjar a socis i simpatitzants unes bones festes.