Els infants seran els protagonistes a Vic-Remei durant les festes

Les activitats nadalenques organitzades per l'Associació de Veïns contemplen la visita del Patge Reial i del Rei Ros

Redacció
18 de desembre del 2014
Actualitzat a les 11:41h
La il·lusió dels nens i les nenes és el que primarà en totes les activitats organitzades per aquestes festes de Nadal per part de l'Associació de Veïns del Vic-Remei. I és que és precisament aquest col·lectiu de persones menudes el que fa que l'essència del Nadal no s'acabi de perdre mai.

La primera proposta que ofereix l'Associació veïnal és la d'assistir al taller "Jo t'explico un conte i tu fas ioga", que s'emmarca dins la campanya de Recollida de Joguines que duu a terme la Creu Roja. L'activitat serà el proper 20 de desembre a les onze del matí al local de l'Associació.

Visites d'Orient
El Patge Reial és el que s'enduu les cartes que la quitxalla escriu als Reis Mags, per entregar-les-hi. Tots aquells nens i nenes que les hi vulguin portar, tindran l'oportunitat de fer-ho durant els dies 29 i 30 de desembre i 2 i 3 de gener, de dos quarts de sis a les vuit del vespre al local de l'Associació.

El dia 5 de gener el Rei Ros visitarà el barri a partir de les vuit del vespre. S'instal·larà al local de l'Associació i farà entrega de regals als nens i nenes. Tots els pares i mares que vulguin que el Rei Ros dóni algun regal al seu fill, s'han de posar en contacte amb els organitzadors de l'esdeveniment trucant al 93 874 75 99.