El magazín «L'hort» obre una campanya de micromecenatge

La revista, editada a Aguilar de Segarra, busca finançar els quatre números de 2015 i millorar el web

Redacció
07 de desembre del 2014
Actualitzat a les 10:41h
El magazín trimestral 'L'hort', impulsat, escrit i editat des d'Aguilar de Segarra, ha iniciat aquest mes de desembre, una campanya de micromecenatge a través de la plataforma Verkami per finançar els quatre propers números corresponents al 2015.

L'objectiu és recaptar 3.800 euros en 40 dies a partir de petites aportacions que van des dels 7 als 340 euros. El mecenes, a canvi, podrà gaudir de subscripcions en format digital o paper, o publicitat dels seus establiments, entre altres. Aquests 3.800 euros serviran per finançar la recollida d'articles, maquetació, impressió, distribució i millora del web. 

El primer número de 'L'hort', es va publicar el passat mes de març i aquest mes de desembre veurà la llum l'últim número corresponent al 2014. En el magazín hi participen experts reconeguts dins d'aquest àmbit que comparteixen coneixements i experiències al voltant del món de l'horticultura. L'objectiu és esdevenir una publicació de referència, que serveixi de guia pels horticultors que s'inicien, ajudi a ampliar coneixements als més experts i també sigui d'utilitat en l'àmbit educatiu i de l'alimentació saludable.

En aquests moments s'editen 400 exemplars que es distribueixen a Manresa, Igualada, Sant Fruitós de Bages, Sant Guim de Freixenet i Calaf. 
 

'L'hort' digital