Gossos i l'Orfeó Manresà cantaran junts per Ampans

El programa de beques al que van els beneficis ha permès ajudar a 139 famílies durant l'últim any

Redacció
06 de desembre del 2014
Actualitzat a les 16:28h
Joan Torner, Mercè Rosich, Domènec Casasayas i Oriol Farré.
Joan Torner, Mercè Rosich, Domènec Casasayas i Oriol Farré. | Ampans

Ampans presenta el seu cinquè Concert de Nadal Amics d'Ampans al teatre Kursaal el proper dijous 11 de desembre a les 21h, amb l'actuació de Gossos i els cors infantil i jove de l'Orfeó Manresà dirigits per Lluís Arguijo.

Serà un concert d'una hora i mitja de durada, aproximadament, durant el qual Gossos repassaran alguns dels seus principals èxits i les cançons del darrer disc, 'Batecs'. Per primer cop cantaran junts amb els cors infantil i jove de l'Orfeó Manresà i, conjuntament, preparen una sorpresa amb el bateria del grup, Santi Serratosa.

Les entrades del concert, que ja estan a la venda a les taquilles del Kursaal, costen 15€, i es destinen al programa de beques per famílies amb fills amb discapacitat intel·lectual.

L'any passat, 139 famílies es van poder beneficiar del programa de beques que es dota amb donacions de particulars i empreses, i amb accions com el Concert de Nadal o el Calendari Solidari que impulsa Ampans.

Durant el concert, Ampans, que l'any que ve celebrarà el seu 50è aniversari, presentarà el curt-documental 'Pares', protagonitzat per 12 pares de persones usuàries dels serveis de l'entitat que també han protagonitzat el calendari solidari, i on deixen testimoni de la relació que tenen amb els seus fills i filles.