​FIVIN organitza la tercera jornada d'enoturisme a Manresa

Se celebrarà el dijous 4 de desembre a l'Auditori de la Plana de l'Om

Redacció
03 de desembre del 2014
Actualitzat a les 15:33h
L'enoturisme és un sector en expansió que necessita el suport de l'administració pública i del sector privat per a la seva organització i èxit empresarial. Ha de ser una aposta d'èxit, ja que contempla la importància de la cultura i història vinícola del territori català, així com també la preservació del medi ambient . A més, promou els valors de la cultura del vi i en especial, els beneficis d'un consum moderat sobre la salut.

La Fundació per la Investigació del Vi i la Nutrició (FIVIN) conjuntament amb la Diputació de Barcelona organitza anualment una jornada sobre enoturisme per debatre i reflexionar sobre el model enoturístic de la província de Barcelona, les seves possibilitats de negoci i en conseqüència, de riquesa econòmica i de creació de nous llocs de treball.

Aquesta Jornada, que enguany se celebrarà a l'Auditori de la Plana de l'Om de Manresa a partir de dos quarts de deu del matí, comptarà amb la participació de professionals del sector vitivinícola, del sector serveis, la salut, la gastronomia, el medi ambient i la sostenibilitat. És per això que estarà protagonitzada per professionals que transmetran el coneixement turístic i aportaran la seva experiència i visió sobre l'enoturisme i les seves possibilitats d'èxit amb el clar objectiu d'animar el sector vitivinícola a trobar noves vies de promoció econòmica i cultural.

Per inscriure's a l'esdeveniment cal enviar un correu electrònic a [email protected] o trucar al 93 890 45 45.