La crescuda del riu deixa Castellbell amb mancança d'aigua potable

El sistema de bombeig per abastir les reserves dels dipòsits municipals d'aigua s'ha fet malbé a conseqüència de la important crescuda del riu Llobregat

Redacció
01 de desembre del 2014
Actualitzat a les 15:23h
El Llobregat al seu pas per Castellbell i el Vilar.
El Llobregat al seu pas per Castellbell i el Vilar. | Pere Sánchez / Castellvilarenc

El Llobregat al seu pas per Castellbell aquest diumenge. Foto: Pere Sánchez / Castellvilarenc


L'Ajuntament de Castellbell i el Vilar demana a la població reduir al màxim el consum d'aigua potable a les llars del municipi durant les properes hores. A conseqüència del fort episodi de pluges dels darrers dies, el sistema de bombeig per abastir d'aigua els dipòsits municipals ha quedat fet malbé. La important crescuda del riu Llobregat al seu pas per Castellbell i el Vilar tampoc fa possible la utilització dels pous de captació d'aigua. L'Ajuntament s'ha vist obligat a portar cubes d'aigua de Sant Vicenç de Castellet per assegurar el subministrament mínim a la xarxa municipal i també demana suport al Centre de Coordinació Operativa de Catalunya (CECAT).

Es manté l'alerta del Pla INUNCAT
Aquest dilluns al matí Protecció Civil manté activada l'alerta del Pla INUNCAT. El riu Llobregat recupera la normalitat a poc a poc a tots els punts, tot i que hi ha punts on s'han d'extremar les mesures de prevenció.