​Dotze dones emprenedores expliquen la seva experiència en el món dels negocis

Es tracta de “Inspiración en femenino", una trobada en línia organitzada des de Manresa per ajudar a altres dones a dur a terme els seus projectes

Redacció
01 de desembre del 2014
Actualitzat a les 9:58h
Del 2 al 4 de desembre, 12 dones emprenedores, professionals i empresàries es reuniran a través d'Internet per mostrar la seva experiència a l'hora de muntar el seu negoci online en una trobada que han anomenat “Inspiración en femenino". 

L'esdeveniment, organitzat per la coach i mentora manresana Ester Vega, constarà d'una sèrie d'entrevistes fetes per ella mateixa a aquest seguit d'11 dones (ella és la dotzena)  que es podran escoltar consecutivament al llarg dels tres dies que dura l'esdeveniment. "Les dones emprenedores estem avançat en el món dels negocis online a passos de gegant, però a causa de les nostres creences, les nostres pors o la manca de suport, de vegades ens sentim perdudes i soles davant un món nou per a nosaltres", explica Vega, mentre recalca que el que pretén la trobada és "aportar llum amb la brillantor de l'experiència d'altres dones que ja ho han aconseguit i que ja estan vivint el seu somni".

Les 11 professionals són coaches, mentores, líders i avui en dia ja estan inspirant a altres dones a créixer i generar noves oportunitats en les seves vides i, fins i tot, assolir l'èxit. Es tracta de la il·lustradora Mònica Custodio, la psicòloga Montserrat Benavides, la coach Victòria Martínez, l'empresària Lola Garcia, la coach Bettina Langerfeldt, la coach Mònica Salazar, la consultora Diana Fontánez, la coach Marta Morón, la mentora Carmen Paz, la coach Cristina de Arozamena i la periodista Guadalupe Mejorado.

Per inscriure's a les xerrades es pot fer a través de la pàgina web http://www.inspiracionenfemenino.com o contactar amb el grup de facebook https://www.facebook.com/inspiracionenfemenino