Albert Fàbrega rebrà divendres el premi Bages de Cultura 2014

Durant l'acte també es lliuraran els premis Lacetània

Redacció
27 de novembre del 2014
Actualitzat a les 15:54h
Aquest divendres, 29 de novembre, a les 8 del vespre, el Saló de Sessions de l'Ajuntament de Manresa, acollirà l'acte de lliurament del 32è Premi Bages de Cultura, instituït per Òmnium Cultural del Bages, que enguany s'atorga a l'historiador i matemàtic surienc Albert Fàbrega i Enfedaque, impulsor de la recuperació i divulgació del patrimoni històric i arqueològic. 

En el transcurs de la sessió, l'activista cultural surienc Josep Peramiquel glossarà la figura de l'homenatjat, el qual rebrà el prestigiós guardó, obra de l'artista Josep Barés, de mans de l'alcalde.

L'acte serà presidit per l'alcalde de Manresa, Valentí Junyent; la presidenta del Consell Comarcal del Bages, Mercè Cardona; l'alcalde de Súria, Josep Maria Canudas; la directora dels Serveis Territorials de Cultura a la Catalunya Central, M. Àngels Blasco, i el president d'Òmnium Cultural del Bages, Jaume Puig. Com a cloenda l'Orfeó Manresà interpretarà l'obra Un camí a la llibertat!, de Jordi Sansa i Llovich, guanyadora del premi Fundació Orfeó Manresà 2013.

S'hi lliuraran també els premis Lacetània 2014.