El carrer del Bruc, un punt de trobada gastronòmic

Un total de cinc comerços relacionats amb el món de l'alimentació s'uneixen per crear el Timbal del Bruc

Aina Font Torra
25 de novembre del 2014
Actualitzat el 27 de novembre a les 19:58h
Stéphane Poussardin, el cuiner creador del Timbal del Bruc.
Stéphane Poussardin, el cuiner creador del Timbal del Bruc. | Timbal del Bruc

Un carrer que ha passat del res al tot. Un tram de Manresa on la gent hi caminava de passada, perquè l'atractiu comercial que tenia era pràcticament nul. Ara, però, les coses han canviat. Amb molt poc temps de diferència, totes les botigues fantasma que tenien les persianes baixades al llarg del carrer del Bruc, van tornar a obrir-se. I, casualment, totes elles tenien una cosa en comú: la gastronomia. Parlem de Fruits Secs Rius, Grup Elde, Ibèrics Bruc, Pastateca i MengemBages, cinc comerços que han reactivat l'activitat mercantil d'un dels carrers més llargs de Manresa i que han creat una iniciativa que els uneix amb el nom de Timbal del Bruc.
 
Inauguració amb recepta
Com no podia ser d'una altra manera, els cinc comerços no han deixat perdre la oportunitat d'unir les seves forces per crear una iniciativa amb la intenció de potenciar el treball conjunt i col·laboratiu entre ells, que, diuen, "servirà per ajudar-nos a ser més grans i més forts comercialment". És per això que aquest proper dijous 27 de novembre, els cinc comerços units en el que anomenen el carrer dels Bons Aliments, tenen la intenció de presentar la seva iniciativa de conjunt amb un acte on la protagonista serà la recepta del Timbal del Bruc. Tothom podrà tastar aquesta incògnita culinària a partir de dos quarts de set i fins les vuit del vespre al local "We love cooking", situat al mateix carrer del Bruc. El plat el desenvoluparà el prestigiós cuiner Stéphane Poussardin, que farà servir únicament ingredients que es poden trobar als comerços adherits a la iniciativa.