Teatre i circ amenitzaran la Shopping day de la Fira Sant Andreu

Se celebrarà el proper diumenge 30 de novembre, amb un munt d'activitats als carrers més cèntrics de la ciutat

Redacció
22 de novembre del 2014
Actualitzat a les 20:02h
Josep Tomasa i Jaume Pont durant la presentació de la Fira de Sant Andreu.
Josep Tomasa i Jaume Pont durant la presentació de la Fira de Sant Andreu. | Pere Fontanals

Josep Tomasa i Jaume Pont durant la presentació de la Fira de Sant Andreu. Foto: Pere Fontanals


Diversos grups de teatre dinamitzaran, el proper 30 de novembre, la Shopping day de la Fira de Sant Andreu que viurà Manresa., d'11.30h a 14.00h, i de 17.30h a 20.00h Aquestes actuacions i la mostra de circ aeri a Sant Domènec, seran les principals novetats d'una jornada que pretén ser l'última important abans de començar les dates nadalenques.

El president de Manresa+ Comerç, Jaume Pont, i el responsable de la Fira de Sant Andreu, Josep Tomasa, van presentar divendres els actes que es podran viure al centre de Manresa el proper diumenge, amb el comerç obert i parades d'artesans i entitats a Crist Rei, Guimerà, Born, Plana de l'Om, Muralla del Carme, i Sant Domènec.

També hi haurà mostra d'oficis artesanals i trobada de puntaires al carrer Guimerà, i parades dels propis comerços als carrers firals. A la plana de l'Om i al carrer del Born, hi haurà passejada de ponis per a nens i nenes, que també tindran inflables a la plaça de Crist Rei.

Al carrer Sant Joan Baptista de la Salle es podrà viure una mostra gastronòmica, on Vins Tomasa celebrarà la 4a Mostra de Vi Novell. A la plana de l'Om un altre establiment oferirà una exhibició de maquetes de vehicles.

I seguint amb la col·laboració entre Manresa+ Comerç i Bàsquet Manresa, el club oferirà una promoció de 2x1 en la compra d'entrades per al partit que els enfrontarà el 29 de novembre al FIATC Joventut, i el 27 de desembre a l'UCAM Múrcia. Per accedir a la promoció, s'haurà d'haver fet alguna compra en establiments de la UBIC.

Aprofitant la Fira de Sant Andreu, alguns jugadors de la Bruixa d'Or sortiran a passejar per la fira diumenge al matí i oferiran alguna sorpresa als més petits.