​Cap de setmana motoritzat a Súria

Un recorregut de cotxes descapotables Mazda MX-5 aprofitarà la inèrcia del pas dels 2000 Viratges

Aina Font Torra
20 de novembre del 2014
Actualitzat a la 13:35h
El proper dissabte 22 de novembre el motor serà el protagonista de la vila de Súria. Un protagonisme que no deixarà indeferent a ningú, ja que des de les sis de la matinada hi haurà diversos talls i restriccions en la circulació.

Per una banda, una concentració de cotxes descapotables Mazda MX-5, que efectuaran un recorregut que passarà pel centre urbà, la carretera de Balsareny i el barri dels Joncarets en direcció Balsareny. L'hora de sortida serà a dos quarts d'onze del matí de la Plaça de Sant Joan, però la circulació ja estarà restringida a vehicles particulars al sector de l'estació d'autobusos a partir de les sis de la matinada.

L'altra activitat motorística serà la del 54è Ral·li 2.000 Viratges, la qual els vehicles participants passaran pel barri de Fusteret a un quart d'onze del matí i pel barri de Joncarets a les onze, a la una i vint i a les dues i vint del migdia. L'esdeveniment provocarà un tall en el trànsit entre els quilòmetres 45 i 46 de la carretera que va de Súria a Balsareny. També romandrà tallada la carretera entre Súria i Castelladral entre els quilòmetres 5,5 i 10. Tots dos talls duraran tot el matí.
Arxivat a