Detenen un home que portava bitllets falsos amagats als genitals

Els Mossos han detingut dues persones més al terme de Castellbell relacionades amb la tinença de moneda falsificada

Redacció
20 de novembre del 2014
Actualitzat a les 12:56h
Part dels bitllets falsos comissats en la detenció.
Part dels bitllets falsos comissats en la detenció. | Mossos

Part dels bitllets falsos comissats en la detenció. Foto: Mossos


El dissabte 15 de novembre a les dotze del migdia, un equip de Mossos d'Esquadra de l'Àrea Regional de Recursos Operatius (ARRO)  es trobava a la C-16 al punt quilomètric 41, al terme municipal de Castellbell i el Vilar realitzant un control de pas, quan un treballador d'autopistes els va advertir que un vehicle havia passat el peatge sense abonar l'import, i que el mateix havia fet al peatge situat a Rubí.

Després d'identificar el cotxe, els Mossos en van escorcollar els ocupants, tres homes d'entre 22 i 31 anys, un dels quals portava, amagats en els seus genitals, 300 euros falsos -on hi faltaven els elements de seguretat i molts d'ells tenien el mateix número de sèrie- fraccionats en bitllets de 20.

Davant d'aquest fet, els agents van procedir a la detenció dels tres home per l'autoria d'un presumpte delicte de falsificació de moneda.

Antecedents
Tots tres detinguts tenien antecedents policials, i un d'ells ja tenia una ordre de detenció pendent d'un jutjat de Sabadell, fet pel qual també va ser detingut per aquest motiu.