Lliguen i peguen durant 4 hores a casa seva un home per exigir-li un deute

Els Mossos d'Esquadra han detingut a tres joves d'entre 19 i 22 anys, tots tres de Manresa, que han estat ingressats a presó per ordre judicial

Redacció
15 de novembre del 2014
Actualitzat a les 19:06h
Agents dels Mossos d'Esquadra de la Unitat d'Investigació de la Comissaria de Manresa van detenir el passat 11 de novembre, tres homes d'entre 19 i 22 anys, tots tres veïns de Manresa, com a presumptes autors d'un delicte de detenció il·legal i un delicte de lesions.

Els fets van succeir el passat 28 d'octubre, al voltant del migdia, quan tres homes van accedir a l'interior del domicili d'un conegut seu, situat al carrer Santa Maria de Manresa. Un cop dins, van lligar a la víctima, utilitzant una corretja de gos, el van colpejar amb pals i barres de ferro embolicats amb tovalloles i li van cremar els cabells, exigint-li un deute que tenien pendent. Al cap de tres hores els tres homes van abandonar el pis amenaçant a la víctima que no denunciés el fet.

Pels volts de la mitjanit, els tres homes van tornar al domicili de la víctima i el van tornar a pegar per tal que retornés els diners que els hi devia. Aquest segon fet es va allargar durant una hora fins que van tornar a marxar del pis. Com a conseqüència d'aquestes agressions, la víctima va ser assistida a l'hospital per les lesions patides

Arran del coneixements d'aquest fets, la unitat d'investigació de Manresa va iniciar una investigació que va concloure el passat dia 11 de novembre amb la identificació i la detenció dels tres agressors. Els investigadors també van constatar que un dels tres detinguts va participar en un fet similar ocorregut a Sant Vicenç de Castellet el passat mes d'octubre.

Els detinguts, tots ells amb antecedents, van passar a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Manresa el passat dia 14 de novembre el qual en va decretar el seu ingrés a presó.