Diumenge arriba la 14a Caminada Joan Vila

Organitzada pel Mijac Sagrada Família, tindrà dos recorreguts, de 13 i 21 km

Redacció
13 de novembre del 2014
Actualitzat a les 14:57h
El Mijac de la Sagrada Família de Manresa organitza el diumenge 16 de novembre la catorzena edició de la Caminada Popular Joan Vila. El trajecte de la Caminada d'enguany tindrà dos recorreguts (13km el curt i 21 km el llarg).

El recorregut llarg passarà per Manresa (Mijac Sagrada Família), Les Marcetes, Punta Sabata, Raval de Manresa, Cal Monistrolà, Serrat del Maneló, Dosrius, Tossal del Beu, Els Paperers, Mal balç, Fabrica Blanca, Mijac Sagrada Família.

I el curs per Manresa (Mijac Sagrada Família), Les Marcetes, Cal Monistrolà, Serrat del Maneló, Font de l'Horta, Mal balç, Fàbrica Blanca, Mijac Sagrada Família.

L'hora de sortida prevista és a les 8:00 des del Mijac Sagrada Família, Durant el recorregut hi haurà diversos avituallaments. La botifarrada es preveu realitzar-la a Cal Monistrolà, terme municipal de Manresa. El tram de la Caminada des de la Font de l'Horta fins als Paperers pertany al terme municipal de Castellgalí.

Les inscripcions anticipades costen 7 euros i es poden fer fins al 14 de novembre a traves de la web www.caminadajv.tk (portant el rebut el dia de la caminada), o presencialment a la cerveseria Panxa del Bou - C/ Puigterrà de baix núm 14 (Manresa).

Les inscripcions el dia de la sortida costaran 10 euros. El preu inclou avituallaments, botifarrada i record i estan limitades a 300 participants.