Tres detinguts a Manresa per agressions a particulars

En dues intervencions diferents

Redacció
10 de novembre del 2014
Actualitzat a les 10:42h
Agents de la Policia Local de Manresa han detingut tres persones durant el cap de setmana com a conseqüència de dues intervencions diferents. La primera va ocórrer dissabte a la tarda, a quarts de tres, quan una patrulla va adreçar-se a un domicili del barri de Valldaura per atendre un requeriment d'una disputa veïnal. En arribar van trobar-se una dona de 56 anys amb un tall obert al cap que sagnava abundantment i una altra dona, de 33 anys, també amb diverses lesions superficials a la cara i als canells i una tercera persona -un home de 37 anys i amb domicili a Andorra, segons sembla amic de la primera- que també hauria participat en la discussió.

De les explicacions donades per les parts implicades els agents van extreure que la dona de 33 anys hauria agredit l'altra dona donant-li un cop al cap amb el mòbil, causant-li una ferida i oberta i que el senyor hauria produït lesions a l'altra senyora. Els agents van imputar un delicte de lesions a la dona de 33 anys, motiu pel qual va quedar detinguda, i una falta de lesions a l'home, que finalment també va quedar detingut en no tenir domicili a l'estat.

La segona intervenció va ocórrer la matinada de dissabte a diumenge, a quarts de dues, quan un vehicle logotipat de la policia local que circulava pel Passeig de Pere III a l'alçada dels antics cinemes Atlàntida, va ser requerit per dos joves, de 17 i 22 anys i veïns de Manresa, que informaren els agents que un individu, al que no coneixien de res, es va acostar a ells i, tot insultant-los, els va deixar anar diversos cops de punys i puntades de peu i que, en adonar-se que s'acostava la patrulla, havia sortit corrents Passeig amunt. Els agents, que van arribar a veure el presumpte agressor que fugia, el van perseguir i, tot els requeriments dels policies, no es va aturar fins que va ser interceptat per una altra patrulla al carrer Mestre J. M. Planes, oferint forta resistència als agents i proferint crits de caire racista i amenaces de mort vers els joves que acabava d'agredir. El detingut, un home de 37 anys amb domicili a #Manresa, no va saber donar cap explicació sobre perquè havia agredit els dos joves.