Èxit al curs de màrqueting on line de Santpedor

Una vintena de persones s'han inscrit al curs

Redacció
08 de novembre del 2014
Actualitzat a les 18:37h
Una vintena de persones s'han inscrit al curs de màrqueting online i posicionament estratègic a Internet que ha organitzat la regidoria de Promoció Econòmica de l'ajuntament de Santpedor. El curs forma part de la proposta de píndoles formatives destinades a millorar les habilitats del teixit comercial santpedorenc i facilitar-los l'accés a les noves tecnologies per tal que les incorporin als seus negocis. Aquest dijous a la tarda es va portar a terme, al Lodal de la Vila, la primera de les dues sessions de la formació de 4 hores de què consta el curs, que finalitzarà el dijous vinent, 13 de novembre. 

'Màrqueting online i posicionament estratègic a Internet' és el títol sota el qual s'impartiran continguts encaminats a iniciar els participants en el màrqueting i les vendes a través d'Internet. El programa inclou també aspectes relacionats amb l'adaptació del producte als nous canals tecnològics, tècniques de màrqueting directe i nocions bàsiques sobre aplicacions web 2.0 encaminades a assolir vendes a la xarxa. 

Tot i que es tracta d'una píndola monogràfica destinada inicialment al sector comercial, la regidoria de Promoció Econòmica també ha obert la proposta a empresaris i emprenedors interessats en iniciar-se en aquesta temàtica. 
Arxivat a