​Els comerços associats a la UBIC, més a prop que mai

La Unió de Botiguers i Comerciants de Manresa és l'impulsora d'una iniciativa que pretén promoure el comerç de proximitat

Aina Font Torra
06 de novembre del 2014
Actualitzat a les 20:41h
D'esquerra a dreta: Sílvia Gratacós, Jaume Pont i Sebastià Suet, durant la presentació del carnet.
D'esquerra a dreta: Sílvia Gratacós, Jaume Pont i Sebastià Suet, durant la presentació del carnet. | Aina Font Torra.

D'esquerra a dreta: Sílvia Gratacós, Jaume Pont i Sebastià Suet, durant la presentació del carnet. Foto: AFT.


Un carnet. Aquesta és la novetat que presenta la UBIC per a tots els comerciants que estan associats a l'entitat, considerada la defensora per excel·lència dels interessos dels negocis que se sustenten del comerç. Un carnet que el que pretén és "donar vida al comerç i dinamitzar-lo a través d’avantatges", ha explicat la regidora de Promoció Econòmica de Manresa, Sílvia Gratacós. "Volem que els comerciants que estan associats a l'entitat es coneguin entre ells", ha seguit el president d'UBIC, Jaume Pont, que ha exposat que el projecte que s'està a punt de posar en marxa pretén que els propietaris de les botigues associades obtinguin descomptes si van a comprar a un altre comerç membre de la Unió. "El carnet acredita els negociants perquè es beneficiïn de les ofertes dels altres establiments. Però si un comerç membre de l'entitat vol afegir-se a la llista de les botigues que fan descomptes, abans ens ho haurà de comunicar a nosaltres”, ha recalcat el vicepresident d'UBIC, Sebastià Suet, que ha afegit que dels dos-cents socis que té l'entitat, n’hi ha més d’una vintena que s'han sumat a la iniciativa.

"Trencar el gel"
L'objectiu de la creació del carnet és aconseguir més vendes, així com també intentar que els botiguers coneguin el negoci dels altres associats a la UBIC, esdevenint clients comuns. "Volem que els diners circulin per Manresa", ha expressat Pont, que ha utilitzat l’expressió "trencar el gel" per referir-se a aquelles botigues que no han fet mai descomptes a ningú i que amb aquesta nova targeta poden començar a fer-ho: "pot ser un incentiu", ha conclòs.