La Jornada d'Urgències en Pediatria d'Althaia arriba als 34 anys

Uns 150 professionals de la pediatria participaran divendres 7 de novembre en una Jornada amb tallers, xerrades, controvèrsies i exposicions de casos clínics

Redacció
06 de novembre del 2014
Actualitzat a les 11:07h
Aquest divendres 7 de novembre, la sala d'actes de la Fundació Althaia, a l'Hospital de Sant Joan de Déu, acollirà al voltant de 150 professionals de la pediatria de tot Catalunya, per conèixer i posar a debat les darreres tècniques, avenços i tendències relacionades amb l'atenció urgent als nens i nenes.   

La Jornada d'urgències en pediatria arriba enguany als seus 34 anys de vida, sempre sota la iniciativa del Servei de pediatria de l'hospital manresà, encapçalat pel Doctor Santiago Nevot Falcó. Els ponents d'aquest any procedeixen de sis centres assistencials. La Jornada, que començarà a les nou del matí  s'allargarà fins a les sis de la tarda, hora en què es preveu la cloenda.

Els grans blocs en què es dividirà l'esdeveniment seran: "Què cal fer davant de...", "Controvèrsies", "Tallers" i "Casos clínics". A banda d'això, a tres quarts d'onze del matí hi ha programat l'acte inaugural i a dos quarts de quatre de la tarda, la conferència central sobre "La comunicació a urgències, una competència essencial".

Aquesta Jornada compta amb la supervisió del Doctor Josep Argemí, Catedràtic de Pediatria de la Universitat Internacional de Catalunya i Director de l'Institut d'Estudis Superiors de Bioètica.