Canvi de dates del curs gratuït de coaching a Cardona

Finalment es farà els dies 25 i 27 de novembre i 4 i 5 de desembre

Redacció
06 de novembre del 2014
Actualitzat a les 14:38h
El curs "Coaching per a la recerca de feina" que s'havia de celebrar els dies 4, 6, 11 i 13 de novembre a Cardona ha canviat de dates. Finalment es durà a terme els dies 25 i 27 de novembre i 4 i 5 de desembre. Igualment s'ha allargat també el termini d'inscripcions fins el dia 19 d'aquest mes.

l curs és totalment gratuït i està destinat a persones que es troben en situació d’atur i que necessiten orientació a l'hora de buscar noves oportunitats laborals. "Coaching per a la recerca de feina" té una durada de 16 hores i les places són limitades.

Per apuntar-s'hi cal ser usuari de la borsa de treball o no estar donat d’alta al SLO de l’Ajuntament però necessitar assessorament en la seva recerca. La inscripció s'ha de fer al Servei Local d'Ocupació de l'Ajuntament de Cardona, trucant al 938684049 o enviant un correu electrònic a [email protected]. La realització del curs és possible gràcies a la subvenció que l'Ajuntament de Cardona ha obtingut del Servei de Mercat de Treball de la de la Diputació de Barcelona.
Arxivat a