Detenen un home per destrosses i agressions a Manresa

L'individu va oferir forta resistència als agents a qui va llançar dos cops de puny

Redacció
06 de novembre del 2014
Actualitzat a les 8:52h
Agents de la Policia Local de Manresa van detenir dilluns a la tarda un veí de l'Hospitalet de Llobregat de 44 anys, després de rebre diverses trucades denunciat diferents fets a la zona de la Carretera de Santpedor.

Als voltants de quarts de set, la sala del 092 va rebre diverses trucades, de forma gairebé simultània, informant d'aldarulls a les proximitats de la Plaça de La Creu. Una informava que un individu havia destrossat la porta d'accés a una finca i diverses bústies del seu l'interior, una altra informava d'una persona que agredia unes altres i una darrera comunicava que un home molt corpulent i amb símptomes de trobar-se sota els efectes d'alguna substància excitant, estava fent aturar els cotxes a la Carretera de Santpedor.

Diverses patrulles van desplaçar-se a la zona on, efectivament, van trobar un grup de persones al mig del carrer, amb evident estat d'exaltació que no permetien el trànsit, alguna d'elles amb lesions recents evidents. Quan els agents intentaven esbrinar què havia passat, els testimonis van identificar una de les persones com a autora dels desperfectes a l'immoble i com a agressor d'alguna de les altres persones. En intentar identificar el presumpte autor dels fets, aquest hi va oposar forta resistència, deixant anar cops de puny a dos dels agents, motiu pel qual va ser detingut.