Obertes les inscripcions per al 54è Rallye 2000 Viratges

Biela Club Manresa va obrir dimecres passat el termini d'inscripció per el ral·li bagenc

per Jordi Salvans , 30 d'octubre de 2014 a les 18:53 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 30 d'octubre de 2014 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Els Ecoseries seran una de les principals novetats dels 2000 Viratges. Foto: Jordi Sardans


El Biela Club Manresa un any més ja té apunt l'edició d'enguany del Rallye 2000 viratges, que arriba a la número 54. Es presenta amb un recorregut més compacte en el que destaca que la totalitat dels trams cronometrats es disputen per carreteres bagenques.


La prova es disputarà els propers 21 i 22 de novembre. La sortida del ral·li, com es habitual, serà a la Plaça Crist Rei de Manresa a les 9.00 on els equips participants començaran un recorregut de 431 km (90 dels quals seran cronometrats) i finalitzarà a la sala Silenci a les 23:58. Pel que fa a la categoria OPEN, realitzaran la meitat del Rallye i acabaran a la plaça Sant Joan de Súria.

El recorregut es farà públic el divendres 14 de novembre amb importants novetats, com es la recuperació d'un tram històric del ral·li català. Cal destacar, que amb l'afany d'oferir alguna novetat a cada edició, l'equip humà del Biela s'ha ajuntat amb l'equip de les ECOseries per tal de fer cohesionar dos campionats amb filosofies diferents però unides pels motors.


ECOseries
És el primer campionat basat en la conducció eficient, l'estalvi energètic i les energies alternatives que se celebra a Espanya i un dels primers d'Europa. Una competició oberta a tothom, amb vehicles de carrer, on el guanyador no és qui va més ràpid, sinó qui consumeix menys.

Enguany celebra la quarta edició havent-se convertit en el principal punt de trobada per a la mobilitat sostenible, la innovació tecnològica i l'eficiència energètica. El 54è Rallye 2000 Viratges serà el primer ral·li puntuable pel campionat que es disputarà amb les carreteres tancades tancades al trànsit i compartint trams amb el campionat de Catalunya de rallis.

Organitzat per la Federació Catalana d'Automobilisme (FCA) amb el suport de l'Institut Català d'Energia (ICAEN), i de l'Ajuntament de Barcelona, a través de la plataforma LIVEBarcelona, ECOseries és també una plataforma mitjançant la qual els fabricants i les empreses poden acostar al públic la fiabilitat dels seus vehicles i productes més eficients, així com les novetats tecnològiques.

Es tracta de combinar la difusió de la tecnologia menys contaminant i de la tècnica de la conducció eficient i l'estalvi energètic per tal d'arribar a tot tipus de conductors.

 

Participació