​Com entendre la mort com una part de la vida?

Es tracta d'un curs organitzat pel Servei d'Acompanyament en el Dol de la Catalunya Central

per Redacció , Manresa, 30 d'octubre de 2014 a les 11:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 30 d'octubre de 2014 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
"Integrar la mort com a part de la vida. Com afrontar i ajudar a afrontar el dol i les pèrdues". Així és com s'anomena aquest curs, que es durà a terme els tres primers dijous de novembre, i que ha estat impulsat pel Servei d'Acompanyament al Dol de la Catalunya Central i l'Ajuntament de Manresa.

Durant les sessions, s'abordarà el concepte de la mort, per conèixer-ne el significat més profund i procurar que no esdevingui un estat tan aliè a la vida. "Lluny d'entendre la mort com una part intrínseca de la vida, la gent tendeix a veure-la com un accident circumstancial", declara Carles Perarnau, coordinador i terapeuta del Sevei d'Acompanyament al Dol, alhora que constata que és per aquesta raó que costa tan acceptar les pèrdues i vincular-les en el sí de l'existència humana. 


El curs, que tindrà les inscripcions obertes fins el 4 de novembre, està indicat per a totes les persones que es troben en un procés de dol, així com totes aquelles que estan interessades en el desenvolupament personal, a través de la pèrdua en el seu sentit més ampli.

Per apuntar-s'hi es pot anar a l'Oficina d'Atenció ciutadana, al Centre Cívic Selves i Carner, al Casal de les Escodines o a la Regidoria de Cultura de Manresa.

 

Participació