​Com entendre la mort com una part de la vida?

Es tracta d'un curs organitzat pel Servei d'Acompanyament en el Dol de la Catalunya Central

Redacció
30 d'octubre del 2014
Actualitzat a les 11:03h
"Integrar la mort com a part de la vida. Com afrontar i ajudar a afrontar el dol i les pèrdues". Així és com s'anomena aquest curs, que es durà a terme els tres primers dijous de novembre, i que ha estat impulsat pel Servei d'Acompanyament al Dol de la Catalunya Central i l'Ajuntament de Manresa.

Durant les sessions, s'abordarà el concepte de la mort, per conèixer-ne el significat més profund i procurar que no esdevingui un estat tan aliè a la vida. "Lluny d'entendre la mort com una part intrínseca de la vida, la gent tendeix a veure-la com un accident circumstancial", declara Carles Perarnau, coordinador i terapeuta del Sevei d'Acompanyament al Dol, alhora que constata que és per aquesta raó que costa tan acceptar les pèrdues i vincular-les en el sí de l'existència humana. 

El curs, que tindrà les inscripcions obertes fins el 4 de novembre, està indicat per a totes les persones que es troben en un procés de dol, així com totes aquelles que estan interessades en el desenvolupament personal, a través de la pèrdua en el seu sentit més ampli.

Per apuntar-s'hi es pot anar a l'Oficina d'Atenció ciutadana, al Centre Cívic Selves i Carner, al Casal de les Escodines o a la Regidoria de Cultura de Manresa.