La Mancomunitat del Cardener ofereix un curs de gestió energètica

Es tracta d'una activitat dirigida a professionals tècnics interessats en l'àmbit de la gestió energètica

Redacció
27 d'octubre del 2014
Actualitzat a les 14:59h
La Mancomunitat Intermunicipal del Cardener, amb el suport de Diputació de Barcelona, ha organitzat un curs de formació en gestió energètica bàsica per empreses, amb l'objectiu de donar les eines bàsiques per tal de gestionar els aspectes energètics d'una empresa.

El curs és gratuït i està dirigit a professionals tècnics interessats en l'àmbit de la gestió energètica, en especial, a treballadors actius d'empreses i a persones a l'atur. 

El programa del curs està format per 3 mòduls: "Eficiència energètica en empreses i organitzacions"; "Auditories energètiques i sistemes de gestió energètica" i "Qualificació i certificació energètica d'edificis", que es podran fer de manera conjunta o separada. El programa complert del curs es pot descarregar al web de la Mancomunitat, www.mintercar.org. 

Aquesta formació es realitzarà els dies 4, 7, 12, 14, 18 i 20 de novembre, de les nou del matí fins a les dues del migdia a la Sala d'actes de la segona planta del CIO de Cal Gallifa, a Sant Joan de Vilatorrada.

Cal inscripció prèvia, ja que les places són limitades. La inscripció es podrà realitzar fins el divendres 31 d'octubre enviant un correu electrònic a [email protected]