Bufalvent, Trullols i Pont Nou col·laboraran entre ells

Entre els tres polígons hi ha unes 350 empreses

Redacció
25 d'octubre del 2014
Actualitzat a les 16:25h
Els presidents de les Associacions d'Empresaris de Bufalvent Els Trullols i el Pont Nou, desprès de consensuar-ho en les seves assemblees, han arribat a un acord de col·laboració pel que fa a la gestió dels polígons.

Els dos anys d'experiència prèvia positiva en l'acord inicial entre Bufalvent i Trullols, ha fet que el polígon del Pont Nou vulgui també aprofitar l'experiència, la infraestructura i l'èxit de la gestió de Bufalvent que l'any vinent farà 25 anys.

En Joan Llansó, en Xavier Padró i en Sebastià Catllà, acorden, a banda de compartir la gestió, treballar en projectes comuns que contribueixin a millorar l'estat de conservació dels polígons, la gestió de les infraestructures i serveis, la dinamització industrial i comercial.

Aquesta unió ha de fomentar, també, el coneixement entre les empreses de Bufalvent, els Trullols i el Pont Nou i la creació de lligams de col·laboració entre elles.

En total aquest acord representa unes 350 empreses que a dia d'avui formen el conjunt dels tres polígons. Les associacions funcionen i es gestionen de forma independent, però la unió garanteix una destacable representativitat dels empresaris de Manresa.