Prop de cent persones als contes a la Font de la Girada

Redacció
20 d'octubre del 2014
Actualitzat a la 13:33h
Prop de cent persones van participar al Contes a les Fonts.
Prop de cent persones van participar al Contes a les Fonts. | Meandre

Noranta cinc persones entre pares i nens han gaudit de l'espectacle Barreja Barbuda de la companyia "Les princeses barbudes" a la Font de la Girada, que dins el cicle de narració de contes a les Fonts de l'Anella Verda de Manresa, ha organitzat Meandre amb el patrocini del celler L'Oller del Mas. 

Malgrat la gran varietat d'actes de tot tipus d'aquest diumenge a l'entorn dels espais periurbans de Manresa, la formula, contes, fonts, corriols i recorreguts curts i agradables junt amb el pa amb oli, i vi i sucre a l'entorn natural de la ciutat, segueix cridant l'atenció a pares joves amb quitxalla.

Un simple espectacle de cançons ben cantades amb instruments de joguina han fet les delícies de grans i petits. Les "princeses barbudes" van presentar recentment amb eixit el seu nou espectacle a la Fira Mediterrània.

El públic ha pogut gaudir de l'arranjament de l'entorn de la Font de la Girada que ha fet recentment la propietat de la casa modernista de La Noguera element arquitectònic que es troba en el bell mig de l'Itinerari de Natura i Modernisme. Meandre, entitat apadrinadora d'aquest recorregut dona gràcies al propietari per la seva complicitat.