​Jaume Barberà, a la presentació de Suriacció

L'acte també comptarà amb la presència de l'exentranador d'handbol del FC Barcelona, Xesco Espar

Redacció
20 d'octubre del 2014
Actualitzat a les 11:06h
Afavorir el desenvolupament econòmic local, crear nova ocupació i millorar el benestar de la població surienca, tot garantint un equilibri social i territorial amb sostenibilitat ambiental. Aquests són un dels punts bàsics que compon el Pla de Desenvolupament Local (Suriacció) que Súria va posar en marxa ja fa un any i que ja està acabat.

El document final serà presentat en un acte que tindrà lloc el 30  d'octubre al Casal de Joves i que inclourà la taula rodona "Fem Vila!" amb persones representatives del teixit econòmic i social de la vila. Com a pròleg d'aquesta presentació es faran dues xerrades. La primera, que tindrà lloc demà dimarts 21 d'octubre a les vuit del vespre, serà a càrrec del periodista Jaume Barberà i portarà el nom d'"Impliquem-nos". L'altra, anomenada "Somiar, créixer i treballar en equip. Tres estratègies imprescindibles per enfocar amb optimisme el dia a dia" es farà divendres 24 de novembre a les vuit del vespre i la protagonitzarà l'exentrenador d'handbol del Barça, Xesco Espar. Totes dues es duran a terme al mateix Casal de Joves. 

Tres visites a tres empreses
A banda de la vessant més teòrica, també hi haurà l'oportunitat de visitar empreses i iniciatives de desenvolupament de Súria i del Bages. Aquesta activitat està adreçada sobretot a persones que hagin participat directament  en les diferents activitats d'elaboració de Suriacció, atesa la necessitat de formar grups reduïts amb places limitades. Les empreses que es podran veure seran Remosa i el projecte d'Horts Socials i Solidaris de Súria; Iberpotash o el Parc Ambiental de Bufalvent de Manresa. Totes tres visites seran simultànies. Per tant, els que estiguin interessats en l'activitat en podran escollir només una. Per inscriure-s'hi cal enviar un correu electrònic a participacio@suriaccio.cat o trucar al 973 48 43 20.
Arxivat a