​El Club Hoquei Castellet triomfa a Palau de Plegamans (2-6)

Amb aquest resultat els santvicentins es consoliden al capdavant de la classificació

Marc Martínez
20 d'octubre del 2014
Actualitzat el 21 d'octubre a les 9:17h
El CH Castellet encadena la cinquena victòria consecutiva i es consolida en el primer lloc de la classificació després de guanyar 2 a 6 a la pista de l'HC Palau de Plegamans, en un matx que va estar més igualat del que reflecteix el resultat final.

El partit es va iniciar amb un gol matiner dels santvicentins que no va tenir resposta contrincant fins als darrers instants del primer temps. El CH Castellet encara va tenir temps de tornar-se a avançar i marxar als vestidors amb un resultat favorable (1-2). A la represa, els locals van aconseguir l'empat transformant una falta directa, però els bagencs van reaccionar ràpidament amb un altre gol que els tornava l'avantatge. La incertesa en el marcador es va mantenir fins que faltaven poc menys de deu minuts per al final, quan els santvicentins van anotar tres gols en només dos minuts. Això va ser un cop massa dur per als locals que no van poder reaccionar.