Una horda de morts vivents pren el barri de les Escodines

A part de la desfilada Zombie walk, durant tota la tarda el Casal ha acollit xerrades, un taller de maquillatge i una mostra de curtmetratges sobre terror

Redacció
18 d'octubre del 2014
Actualitzat el 19 d'octubre a la 13:43h
Els maquillatges han estat hiperrealistes.
Els maquillatges han estat hiperrealistes. | Pere Fontanals

Els maquillatges han estat hiperrealistes. Foto: Pere Fontanals


Morts vivents, esgarrapats, podrits, foradats, han desfilat aquest vespre pel barri de les Escodines en una cercatasques, o una apocalíptica 'Zombie walk', en el final de tota una tarda de dissabte dedicada a maquillar-se, al cinema d'autor i de terror, i a les xerrades sobre cultura zombie. Més de dues-centes persones han participat en les activitats

Mostra de curtmetratges
Durant tota la tarda s'ha pogut visionar al Casal de les Escodines la mostra de curtmetratges de terror que agrupada sota el nom Terrorífic 2014 han optat a les diferents categories de premis: 'Millor Curtmetratge', 'Millor fotografia', 'Millor Actor/Actriu' i 'Millor banda sonora original').

Els curts que s'han pogut veure són 'Timothy' de Marc Martínez, 'Lei (Ella)' de Sílvia Gómez, 'La boca del león' d'Alfonso García, 'Deil' de David Rodríguez, 'Preneu i Beveu' de Marc Alberti, 'El ladrón de caras' de l'escola d'animació Primer Frame, 'Ecos' de Carlos J. Marín, 'El espejo humano' de Marc Nadal, 'Sinnside' de Miguel Àngel Font, 'The other side' de Conrad Mess, 'Metamorphose' de Sergio Morcillo, 'Mr.Dentonn' d'Iván Villamel i 'Gente cerca' de Sergio Colmenar.

El llargmetratge de baix cost 'El hombre de la oscuridad' de Toni Villazán, ha clos el festival. Entremig, xerrades i persones que passaven pel box de maquillatge zombie.
 

Una munió de gent a punt de començar el cercatasques zombie. Foto: Pere Fontanals