​Albert Sánchez Piñol serà a la jornada Rafael Casanova de Moià

L'acte tindrà lloc el dissabte 18 d'octubre a Can Carner

Aina Font Torra
16 d'octubre del 2014
Actualitzat el 18 d'octubre a les 9:41h
L'Associació Cultural Modilianum de Moià farà el seu darrer acte per commemorar el Tricentenari amb diversos historiadors del territori català. El protagonista de tots els actes serà Rafael Casanova, polític català nascut a Moià.

Els motors es començaran a engegar a partir de les deu del matí, que serà quan es presentarà la jornada dedicada a Casanova i quan Agustí Alcoberro (professor d'història moderna de la UB) farà la conferència "Rafael Casanova a través dels testimonis coetanis". Durant el matí de dissabte es succeiran la xerrada "Rafael Casanova, l'endemà de l'11 de setembre: biografia, descendència i patrimoni", a càrrec de Carles Serret i la conferència que dissertarà Enric Pujol Casademont, "Per què Casanova és la gran icona de la commemoració de l'11 de setembre?".

Després d'un dinar al pati de Can Carner, l'activitat es reprendrà (a les quatre de la tarda) en una taula-diàleg a càrrec d'Agustí Alcoberro i l'escriptor autor de "Victus", Albert Sánchez Piñol, que s'anomenarà "Rafael Casanova, entre la història i la literatura".

Per cloure tot el seguit de xerrades, l'activitat acabarà amb una visita guiada a Can Casanova a càrrec de Ramon Tarter i el Grup de Recreació Històrica de Moià.
Arxivat a