Toni Albà i Isona Passola, en els actes d'Artés per la independència

L'ANC d'Artés organitza durant els mesos d'octubre i de novembre nombroses activitats per fer país

Aina Font Torra
16 d'octubre del 2014
Actualitzat a les 10:33h
Fins el 22 de novembre, els membres que componen Artés per la Independència, tenen muntades una sèrie d'activitats i conferències que comparteixen un denominador comú clar: el present i el futur de Catalunya.

En els més de set actes que ja tenen organitzats, en destaca la presència de l'escriptor Ferran Camps, que el proper 18 d'octubre a les nou del vespre protagonitzarà la tertúlia "Un nou país per fer plegats", i de l'actor Toni Albà, que el 8 de novembre, a dos quarts de set del vespre durà a terme la xerrada "Ser o no ser català", amb una representació posterior de l'espectacle "Audiència I-Real".

En el programa també hi haurà lloc pels més esportistes, i és que el diumenge 26 d'octubre hi haurà una caminada popular que anirà d'Artés a Talamanca que, no només servirà per contemplar els paisatges del pla de Bages, sinó que també anirà bé per descobrir, de la mà de l'historiador Adrià Casas, el paper que van jugar les terres en qüestió, durant l'última batalla del 1714. 

El 22 de novembre, la cineasta Isona Passola serà al municipi, mentre es projecta el seu últim treball, "L'endemà", on, un cop acabat de visionar, tothom que tingui preguntes les hi podrà fer en directe.
 

Actes Artés per la Independència