Bon paper dels Monsech a l'Espanyol d'escalada juvenil

Redacció
15 d'octubre del 2014
Actualitzat a les 11:21h
Rut Monsech durant el Campionat d'Espanya d'Escalada.
Rut Monsech durant el Campionat d'Espanya d'Escalada. | I. Tarrazona

Rut Monsech durant el Campionat d'Espanya d'Escalada. Foto: I. Tarrazona


El passat 11 d'octubre es va disputar al Rocòdrom Climbat de la Fuixarda de Barcelona el Campionat d'Espanya Juvenil d'Escalada, amb la participació dels moianesos Rut Monsech i Guillem Monsech, que van obtenir unes meritòries 5na i 7na posició respectivament.

A la categoria sub-16 femení hi participaven un total de 18 competidores, de les que 8 van passar a la final, inclosa l'esportista de Via Boulder. En la via final Rut Monsech no va poder assolir el top però es va quedar a pocs metres de la fita.En la categoria sub-16 masculí van competir 22 escaladors de tot l'estat. Guillem Monsech va classificar-se a finals obtenint una 5a posició molt lluitada però sense assolir el top. En la via final, degut a una mala visualització d'un dels passos, no la va poder finalitzar fins al top, fet que el va deixar en la 7ena posició.

Aquesta prova serveix de motivació per preparar el proper Campionat de Catalunya que tindrà lloc el 8 de novembre a Tortosa, on participaran simultàniament en dos proves: Campionat de Catalunya d'escalada modalitat de Bloc i el de modalitat de Dificultat.
Arxivat a