Gairebé 200 persones a la presentació del llibre «Visca el teatre!», a Moià

L'acte també va rebre les representacions teatrals de diversos moianesos

CIC Moià
13 d'octubre del 2014
Actualitzat a les 12:00h

Com ja avançava Manresainfo.cat la setmana passada, ahir dia 12 d'octubre, Elvira Permanyer va presentar un llibre dedicat a la història teatral de Moià. "Visca el teatre! més de cent anys aixecant el teló a Moià" és un recull que va fer l'autora recercant tota la informació de la cultura teatral del poble a partir de fotografies, cartells, programes i premsa local, que comprenen des de l'any 1868 fins el 2004.

La presentació va ser a càrrec de Jaume Clarà, membre de l'Associació Cultural Modilianum, que és qui organitzava l'acte. Quan li va tocar el torn a Premanyer, va aprofitar per explicar les vicissituds i anècdotes que havia viscut durant el temps de recerca, així com també va fer una crida a tothom que, en el cas que es trobessin més documents o fotografies que il·lustressin la vida teatral del poble, no dubtessin a fer-les-hi arribar, ja que llavors ampliaria la publicació.

Els actors i actrius del poble van voler aportar el seu granet de sorra en l'acte de presentació, i van oferir petites representacions teatrals per tot el públic assistent.

Arxivat a