Vuitanta-dues edicions de la Fira de Tardor de Navàs

També se celebra la trenta-tresena Fira d'Artesania en un cap de setmana on hi ha previstes nombroses activitats

Aina Font Torra
13 d'octubre del 2014
Aquest cap de setmana (18 i 19 d'octubre) els carrers de Navàs s'ompliran de parades d'artesans per celebrar la veterana Fira de Tardor. Però això només és una minutesa si es tenen en compte els actes que es duran a terme a partir del mateix dijous 16 d'octubre, quan la celebració ja començarà a escalfar motors. I és que els dos dies previs al cap de setmana, la salut i l'oci seran els protagonistes dels diversos tallers i xerrades que es faran al poble. Per començar, a càrrec de la dietista i coach nutricional Susanna Sánchez hi haurà una xerrada enfocada a com perdre pes de forma equilibrada, sana i definitiva. També es conferirà un taller de cuina amb productes vegetals i s'oferirà, al Casal Sant Genís, l'obra de teatre "Crim Qua-li-fi-cat".
 
Durant els dos dies de festa, a part del comerç al carrer, també hi haurà una visita guiada al passat vitivinícola de Navàs, la presentació de la cervesa artesana Montseny i nombrosos tallers i activitats per a tots els públics, com ho és la passejada amb cavall que es farà pel territori. 
 
Els concursos també formaran part de l'ambient festiu del municipi, i és que ja serà el segon any que el consistori navassenc organitza una competició de grafitis. Una iniciativa competitiva també és la que ha muntat la Penya Barcelonista de Navàs, que inaugurarà el Campionat de Botifarra on, qui guanyi, rebrà una paleta de pernil.