Més de 150 instagramers fotografiaran Manresa diumenge

El modernisme, el gòtic, museus i la Fira Mediterrània seran els principals punts d'interès dels igers

Redacció
10 d'octubre del 2014
Actualitzat a la 13:46h
Més de 150 persones d'arreu de Catalunya participaran aquest diumenge dia 12 en una trobada d' igers —usuaris d'Instagram — a Manresa, organitzada l'Oficina de Turisme de Manresa amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona i @DescobreixCatalunya, coincidint amb el darrer dia de la Fira Mediterrània.

La trobada començarà a partir de les 10.30h, quan, després de fer la foto de família a la Plaça Major, els fotògrafs podran entrar gratuïtament a la Seu, al Carrer del Balç i al Museu de la Tècnica de Manresa i, alhora, gaudir dels espectacles de la Fira Mediterrània.

Els participants aniran penjant les fotos a la xarxa Instagram amb el hashtag—etiqueta— #DescobreixManresa i a finals de mes un jurat, format per membres de turisme de la Diputació de Barcelona, Manresa Turisme, @DescobreixCatalunya i Fira Mediterrània escollirà la fotografia guanyadora. L'autor premiat rebrà un cap de setmana a la destinació de la propera trobada d'instagramers, prevista per al novembre al Parc Natural del Montseny. una estada de cap de setmana al Montseny, la propera destinació que acollirà una trobada d'igers. Els participants també podran gaudir de promocions especials a restaurants col·laboradors.

Les fotografies sorgides del concurs quedaran també recollides al web de turisme de Manresa www.manresaturisme.cat i a les xarxes socials de Turisme de la Diputació de Barcelona (@bcnmoltmes) com de Manresa Turisme (@ManresaTurisme).

La comunitat d'usuaris de la popular xarxa social de fotografia, Instagram és una de les més actives i dinàmiques en la promoció de tot tipus de negocis i, en especial, de destinacions turístiques. #DescobreixMANRESA, forma part de la campanya 'Barcelona és molt més'  que vol donar a conèixer la marca i fer  difusió de l'oferta turística de la demarcació de Barcelona, a través de les xarxes socials.