L'Associació Empresarial de Súria es vertebra

Nou empresaris del municipi han constituït la primera junta de l'entitat

Redacció
10 d'octubre del 2014
Actualitzat el 11 d'octubre a les 10:07h
Una desena d'empresaris han constituït l'Associació Empresarial de Súria amb l'objectiu de recollir les demandes del teixit empresarial surienc i posar en marxa accions que permetin augmentar la competitivitat de les seves empreses. El naixement d'aquesta entitat és fruit de les reunions impulsades des de l'ajuntament de Súria en el marc del Pla de Desenvolupament Local Suriacció, a partir del qual es va detectar la necessitat d'organitzar un moviment associatiu que permetés aglutinar el teixit empresarial del municipi i articular les seves demandes.

La constitució oficial de l'associació va tenir lloc aquest estiu i, amb l'inici del nou curs, l'entitat ha començat a treballar per tal de recollir les necessitats i inquietuds de les empreses. En aquesta fase, el nucli impulsor de l'entitat, pretén incorporar el màxim d'empreses i negocis del municipi i definir, alhora, quines són les principals reivindicacions que planteja l'empresariat local.

L'Associació Empresarial de Súria ha arrencat amb un equip de nou persones, procedents d'empreses representatives de diferents sectors d'activitat econòmica del poble al capdavant de la qual hi ha Valentí Reguant (Remosa S.A.), en qualitat de president, Pilar Hontecillas (Enric Roca S.A), en el càrrec de vicepresidenta, i Joan Morales (Pigac S.L.) a la secretaria. La junta directiva es completa amb Fina Rey (Mapfre) com a responsable de tresoreria i les cinc vocalies de Jerónimo Cabello (CMC Súria S.L.), Enric Prieto (Hidrowts Súria S.L.), Albert Reguant (Hidrowats-Arc S. L.), Desiderio Serrano (Inelect Súria 2006 S.L.) i Cati Tripiana (Allotjament rural Torre Blanca (Ca l'Ermitanyo)).

Membres d'aquesta Junta Directiva participaran el proper dijous dia 30 d'octubre a la taula rodona 'Fem Vila', dins de l'acte de presentació pública del document final de Suriacció, al Casal de Joves (Parc Municipial Macary i Viader) a les 20.00h. En aquesta taula rodona s'analitzaran les alternatives de desenvolupament de la vila a partir de les idees recollides en el procés d'elaboració de Suriacció, en el qual han participat més de 150 persones dels diferents àmbits econòmic, social i cultural de Súria.
Arxivat a