Artés organitza el Mercat Solidari i d'Intercanvi

L'esdeveniment es troba dins el marc dels actes promoguts pel dia Internacional de la Gent Gran

per Aina Font Torra, Artés | 9 d'octubre de 2014 a les 09:33 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 9 d'octubre de 2014 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Promoure l'intercanvi. Aquest és l'objectiu que té l'Esplai Artesenc de l'Amistat amb el Mercat Solidari i d'Intercanvi. Un lloc on tothom hi és convidat, des d'entitats fins a persones a títol personal que vulguin dur coses que ja no necessiten per, a canvi d'aquestes, emportar-se'n alguna altra que els hi pugui fer més servei.
 
La fira serà aquest proper dissabte onze d'octubre, a les nou del matí i fins la una del migdia al Passeig Diagonal d'Artés. Per poder-hi participar cal demanar amb antelació una taula al mail elkanalartes@gmail.com, sense haver de pagar cap inscripció.

 
El ventall de productes que s'hi poden oferir és totalment lliure, des de roba fins a menjar, passant per llibres o eines.
 
D'altra banda, i per a les persones que no vulguin fer ús de l'intercanvi, hi haurà l'opció de donar directament o vendre les pertinences a un preu màxim de 2 euros.

 

Participació